Természet videók Naturevideos Szabolcsi Péter

Természet videók Naturevideos Szabolcsi Péter

Természet videók Naturevideos Szabolcsi Péter

Miket használok a videózáshoz!?

2021. július 24. - Szabolcsi Péter

 Miket használok a videózáshoz!?

 

 


 

 

 

 Mikor 2020-ban elkezdtem videózni, akkor egy Samsung S7 telefon volt minden eszközöm. Majd 2021-ben beszereztem egy DJI Osmo Mobile 3-as képstabilizátort, a jobb minőség érdekében. Egy darabig ez volt mindenem, egy tripod-al kiegészítve. Gondoltam ez így elég nekem! De nem! Szükségem volt a magasabb képkockaszámra, így kihasználva egy remek lehetőséget, telefont váltottam. Az "új" telefon pedig egy iPhone X lett, a 4k 60 fps miatt. Igaz, hogy én 4k 24/25 fps-el dolgozok, de a 60 fps sokkal nagyobb teret ad a videószerkesztésben. A vlogoláshoz plusz kettő mikrofon áll rendelkezésemre. Az egyik egy Boya DM 200-as puskamikrofon, amit annyira nem ajánlanék senkinek, és egy Puluz Lavalier kábeles mikrofon, amivel teljesen elégedett vagyok. Mind a kettő iPhone kompatibilis. Valamint van itt még pár kiegészítő. Pl egy Powerbank, hogy bárhol tudjam tölteni a készülékeket. Egy 128 gigás flashdrive, amivel sokkal egyszerűbben megy a másolás pc-re, és ha kell, bármikor ott helyben szabaddá tudom tenni a telefonom tárhelyét. Ezeken kívül van még pár lencse, amiket nem nagyon használok, és a CPL, ND szűrők, amik viszont nagyon hasznosak számomra. Nemrégiben  lett egy új társam is, a Panasonic TZ 60-as fényképezőgép, ami szintén tágította nekem a teret a videószerkesztésben és készítésben. Majdnem kimaradt a legfontosabb dolog, amiben mind ezt cipelem! Jackal Bea! Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a magyar márkát, mert nagyon színvonalas minden termékük!

Röviden és tömören így áll most a "fegyvertáram". Nem kell szuperkészülék, hogy elkezd! Tanulj, tegyél meg mindent a célod érdekében, és az majd meghozza a sikert, és a jobb felszerelést.

 

Szabolcsi Péter 

 

YouTube csatorna link

A bejegyzés trackback címe:

https://szabolcsipeter.blog.hu/api/trackback/id/tr8416637034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása